На Закарпатті прикордонники завадили громадянам Грузії перетнути кордон

НАЗАД
29 серпня 2014 11:16

Прикордонники Чопського загону затримали черговий «дует» незаконних мігрантів. Ще 2 громадян Грузії затримали на ділянці відділу «Лужанка» прикордонники Мукачівськог

Вчора прикордонники Чопського загону затримали черговий «дует» незаконних мігрантів.

Отримавши сигнал про спрацювання сигналізаційного комплексу на ділянці відділу «Ужгород» на місцевість негайно висунулась оперативна група зі службовим собакою. Виявивши місце подолання невідомими інженерного загородження до справи взявся чотирилапий прикордонник, який за лічені хвилини привів наряд до «туристів», що переховувались за деревами. Двоє чоловіків без документів, яким до кордону залишалось кількасот метрів, повідомили охоронцям кордону, що є вихідцями з Грузії і зізнались, що у пошуках кращих умов життя мали на меті незаконно потрапити до Словаччини. Свій маршрут затримані прокладали за допомогою роздрукованого знімку прикордоння, який отримали з інтернет-сервісу Google maps. Кінцевим пунктом подорожі для них мала стати Німеччина.

З метою встановлення обставин правопорушення та складання процесуальних документів, чоловіків було доставлено до підрозділу. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Ще 2 громадян Грузії затримали на ділянці відділу «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону. Їх зупинили за 3 км від лінії кордону в районі населеного пункту Астей  Берегівського району Закарпатської області. Наразі тривають фільтраційні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси