На Закарпатті прикордонники затримали двох нелегальних мігрантів з Таджикистану

НАЗАД
20 листопада 2016 11:46

На Закарпатті двоє чоловіків з Таджикистану двічі намагались потрапити до ЄС, в обох випадках спроби виявились невдалими.

На Закарпатті двоє чоловіків з Таджикистану двічі намагались потрапити до ЄС, в обох випадках спроби виявились невдалими.

Спершу 47-річний та 22-річний мандрівники,  спробували офіційно перетнути кордон з Угорщиною у пункті пропуску «Лужанка». Проте, в зв’язку з відсутністю у громадян Таджикистану  віз, угорські прикордонники відмовили їм у пропуску на територію своєї країни. Відмовили угорські правоохоронці й у наданні іноземцям статусу біженця, за яким звернулись таджики, мотивуючи своє прохання тим, що вони є активними учасниками мітингів проти  влади Таджикистану.

Після цього, чоловіки вирішили дочекавшись ночі, перетнути українсько-угорський кордон в незаконний спосіб. Але й ця спроба виявилась невдалою. Нелегалів за 600 метрів до кордону затримали прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону.

Для  складання адміністративно-процесуальних документів та з’ясування подробиць незаконної подорожі, іноземців доставлено до підрозділу. Оцінку їх діям визначатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси