На Закарпатті прикордонники в ході взаємодії з угорськими колегами затримали українця та двох сомалійців

НАЗАД
27 квiтня 2017 11:32

На кордоні в ході спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон -2017» прикордонники України спільно із правоохоронцями суміжних країн продовжують плідно взаємодіяти у боротьбі з нелегальною міграцією

На кордоні в ході спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон -2017» прикордонники України спільно із правоохоронцями суміжних країн продовжують плідно взаємодіяти у боротьбі з нелегальною міграцією. Так, внаслідок взаємодії та обміну інформацією з угорськими колегами учора ввечері на Закарпатті неподалік держрубежу прикордонники Мукачівського загону затримали трьох осіб.

Спочатку прикордонники відділу «Горонглаб» виявили одну особу за кількасот метрів від держрубежу. При собі чоловік, житель місцевого регіону, мав чохол від приладу спостереження. Вже за декілька хвилин, неподалік від місця затримання українця, прикордонники помітили двох невідомих, які прямували до загороджувальних споруд на кордоні. Прикордонний наряд затримав мандрівників, які виявилися іноземцями. При собі вони не мали жодних документів та розповіли, що є громадянами Сомалі.

Наразі порушники затримані для з’ясування всіх обставин спроби незаконного перетину кордону. 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси