На Закарпатті прикордонники розпочали сезонне обслуговування техніки та відновлення інженерних споруд

НАЗАД
21 березня 2023 15:24

Аби забезпечити надійну охорону кордону, на Закарпатті інженерні підрозділи встановлюють інформаційні знаки, виорюють контрольно-слідові смуги, відновлюють наявні та встановлюють нові загородження.

З приходом весняного тепла та настанням сприятливих умов, прикордонники щорічно фіксують збільшення спроб порушення кордону.

Щоб вчасно виявити та припинити такі спроби, або ж застерегти від намагань порушити державний рубіж інженерними підрозділами загону встановлюються інформаційні знаки, виорюються контрольно-слідові смуги, відновлюються наявні та встановлюються нові загородження, які дозволяють забезпечити надійну охорону кордону.

Крім того, з метою забезпечення своєчасного реагування на зміни в обстановці та припинення спроб порушення кордону використовується автомобільна техніка, оптичні та електронно-оптичні прилади, зброя тощо. Уся наявна в прикордонних підрозділах техніка та технічні засоби підлягають сезонному обслуговуванню, правильність проведення якого забезпечує надійність та довготривалість їх експлуатації.

Сьогодні із підлеглим персоналом Мукачівського загону, який залучатиметься до виконання робіт, проведено фахово-методичні заняття. Військовослужбовцям продемонстрували операції з технічного обслуговування, порядку обладнання робочих місць, а також постів у пунктах технічного обслуговування і ремонту.

Також довели порядок дотримання заходів безпеки під час виконання робіт зі встановлення чи відновлення інженерних загороджень, експлуатації і ремонту автомобільної техніки, технічних засобів тощо.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси