На Закарпатті пострілами зупиняли нелегальних мігрантів з Туреччини

НАЗАД
22 грудня 2021 11:13

Перешкодою для вояжерів, які незаконно лагодилися потрапити в країни ЄС, стали сигналізаційний комплекс та рішучі дії прикордонників Чопського загону.

З отриманням сигналу про спрацювання приладу, з відділення прикордонної служби «Оноківці» вирушила група реагування. Бійці, що виявили доріжку слідів у напрямку кордону, одразу розпочали переслідування.

Наздогнавши двох невідомих осіб, які впевнено рухалися в бік кордону та не відреагували на вимогу зупинитися, прикордонники здійснили попереджувальний постріл. Лише після цього, за десять метрів до кордону, мандрівники зупинилися.

Затриманими виявилися двоє громадян Туреччини, які йшли у Словаччину в пошуках кращої долі. Прикордонники також з’ясували, що в Україну іноземці прибули минулими вихідними законним шляхом.

Затриманих доставлено в прикордонний підрозділ. Наразі усі обставини правопорушень встановлюються. За намагання незаконно перетнути державний кордон (ст.204-1 КУпАП) та непокору законним вимогам прикордонників (ст.185-10 КУпАП) чоловікам доведеться відповідати згідно українського законодавства.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси