На Закарпатті курсанти академії Держприкордонслужби затримали 12 в’єтнамців

НАЗАД
30 жовтня 2017 08:56

12 нелегальних мігрантів, які незаконно намагались дістатись Європи, затримали на Закарпатті.

12 нелегальних мігрантів, які незаконно намагались дістатись Європи, затримали на Закарпатті.

Правопорушників виявив прикордонний наряд, до складу якого увійшли курсанти Національної академії Держприкордонслужби, які прибули на посилення у Чопський прикордонний загін у рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017».

Прямуючи до місця несення служби, прикордонники неподалік кордону помітили групу осіб, яка пробиралась через ліс у напрямку Словаччини. На допомогу наряду негайно вислали групу реагування від відділу «Новоселиця», спільно з якою й було затримано правопорушників. Іноземці, серед яких 7 чоловіків та 4 жінки, жодних документів при собі не мали, проте представились громадянами В’єтнаму.

У подальшому прикордонний наряд виявив ще одного громадянина В’єтнаму, який переховувався від правоохоронців неподалік. Наразі тривають пошукові заходи, спрямовані на виявлення можливих провідників та інших нелегалів.

Виявлених правопорушників доставлено у відділ прикордонної служби «Новоселиця». Після з’ясування усіх обставин та встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1(Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси