На західних ділянках кордону проводиться спільна спеціальна прикордонна операція «Захід-2023»

НАЗАД
27 квiтня 2023 10:24

Операція буде проходити впродовж двох місяців у межах Закарпатської та Чернівецької областей.

Наразі завершився підготовчий етап, який тривав з 20 по 27 квітня, та розпочалася активна фаза проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023».

Заходи організовано за ініціативи Держприкордонслужби з метою протидії активізації протиправної діяльності на державному кордоні, нарощування зусиль в охороні державного кордону, посилення контролю за дотриманням режиму державного кордону та прикордонного режиму. А також стабілізації обстановки на ділянках відповідальності прикордонних загонів, адекватного впливу на її розвиток та вдосконалення оперативно-службової діяльності.

Спецоперація буде проводитися Мукачівським, Чопським та Чернівецьким прикордонними загонами у взаємодії зі співробітниками Національної гвардії України, підрозділами Національної поліції та Служби безпеки України, територіальними підрозділами комплектування та соціальної підтримки, органами державної влади та місцевого самоврядування із активним залученням відомчої пілотованої та безпілотної авіації.

В рамках операції здійснюватиметься посилення контролю за дотриманням режиму державного кордону та прикордонного режиму.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси