На українсько-російському кордоні затримали викрадену в Румунії вантажівку

НАЗАД
19 березня 2013 12:12

 

Минулої доби в пункті пропуску «Бачівськ», що на українсько-російському кордоні прикордонники спільно з митниками  виявили автомобіль, який пер

 

Минулої доби в пункті пропуску «Бачівськ», що на українсько-російському кордоні прикордонники спільно з митниками  виявили автомобіль, який перебував на обліку в базі «Інтерполу» як викрадений.

Інформація про можливий перетин державного кордону цим транспортним засобом до прикордонників надійшла заздалегідь. Тому вантажівку «Volvo» російської реєстрації, яка прибула під керуванням громадянина Молдови, було ретельно перевірено та передано співробітникам відділу ДАІ м. Глухова для проведення подальших заходів. Згодом з Республіки Румунії надійшло підтвердження про те, що транспортний засіб дійсно є викраденим.

 Крім того, учора прикордонники спільно з митниками вилучили коштовний автомобіль у громадянина Киргизстану. Він намагався виїхати з України через пункт пропуску «Юнаківка», що в Сумській області. Проте на автомобіль «Rover» британської реєстрації чоловік мав підроблене доручення. Нагадаємо, що це не переший випадок, коли громадяни цієї країни намагаються перетнути кордон на коштовних автомобілях по підробленим документам. Так, тільки минулого тижня з підробленими дорученнями на право керування затримали 6 громадян Киргизстану.

Загалом, за 9 місяців поточного року на кордоні було затримано майже 360 автомобілів, які були викрадені або мали підроблені документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси