На Волині та Одещині через кордон не пропустили двох конголезців та молдованина

НАЗАД
16 квiтня 2014 09:19

Учора вночі у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили громадянина Конго, який мав чужий документ. Чоловік прямував поїздом «Київ - Варшава», а

Учора вночі у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили громадянина Конго, який мав чужий документ. Чоловік прямував поїздом «Київ - Варшава», а для перевірки подав паспорт, який належить іншій особі – громадянину Великобританії.

За рішенням суду конголезець отримав 10 діб арешту. Крім того з’ясувалося, що його супроводжував громадянин Великобританії, виходець із Конго. Для встановлення деталей правопорушення його передали  співробітникам СБУ у Волинській області.  

А на Одещині, у пункті пропуску «Нові Трояни», виявили ще одного порушника, який мав фальшиві документи. Прикордонно-митна оглядова група під час виїзду автомобіля «БМВ» в особистих речах пасажира, громадянина Молдови, виявила підроблений внутрішній паспорт громадянина України та недійсний закордонний паспорт громадянина України, який він нібито придбав в Одесі за 1400 доларів США.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси