На Волині та Буковині прикордонники припинили спроби незаконно перемістити сигарети через кордон

НАЗАД
30 червня 2019 11:07

Прикордонний наряд від відділення «Морозовичі», що в Іваничівському районі Волинської області, під час несення служби спостерігав, як група осіб з пакунками рухалась у напрямку українсько-польського кордону.

Щоб припинити правопорушення, прикордонники Львівського загону здійснили попереджувальний постріл, після якого порушники вдалися до втечі в тил України, залишивши пакунки та спеціально виготовлені лавки для подолання контрольно-слідової смуги. Перевіривши місцевість біля кордону, правоохоронці виявили 11 ящиків з 5 500 пачками сигарет, які правопорушники намагались переправити через кордон до сусідньої Польщі. Сигарети прикордонники вилучили. Заходи по встановленню причетних до протиправної діяльності осіб тривають.

Іншій спробі незаконно перемістити сигарети через кордон запобігли правоохоронці на Буковині. Прикордонники Чернівецького загону та оперативно-розшукового підрозділу Західного регіонального управління на ділянці відділу «Красноїльськ» на відстані 100 метрів від кордону помітили групу осіб з пакунками, які швидко наближалися до кордону з Румунією. Під час затримання правопорушники залишили 6 пакунків з сигаретами біля кордону та втекли на територію України. Пошук правопорушників триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси