На Волині прикордонники-строковики затримали контрабандистів, які несли 6 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
16 липня 2017 12:58

Так, учора майже опівночі прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону запобігли черговій спробі правопорушників незаконно перемістити тютюнові вироби до Польщі через Західний Буг.

Тривають активні заходи в рамках  спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017».

Так, учора майже опівночі прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону запобігли черговій спробі правопорушників незаконно перемістити тютюнові вироби до Польщі через Західний Буг.  

Відпрацьовуючи наявну інформацію прикордонних оперативних підрозділів щодо можливої протиправної діяльності на одному з напрямків, прикордонний наряд, який відстежував ситуацію, близько 23-ї години за допомогою тепловізора виявив рух декількох осіб з пакунками в бік державного кордону. Негайно доповівши у відділ прикордонної служби та не чекаючи підмоги, два прикордонники-строковики  у повній темряві впевнено та професійно блокували й затримали двох порушників за 100 метрів від державного кордону. Ще одного їхнього спільника вдалося відшукати за допомогою службового собаки військовослужбовцям групи реагування. Порушник намагався заховатися неподалік у кущах. Як було встановлено, затримані, жителі прикордонного районного центру Любомль, йшли у напрямку кордону не з пустими руками, а несли 12 ящиків сигарет та вже розгорнутий гумовий човен, яким і планували перемістити товар через Західний Буг.

Наразі стосовно 23 та 25-річних жителів прикордоння складені та будуть направлені до суду адміністративні документи щодо притягнення їх до відповідальності за порушення прикордонного законодавства.

Варто зазначити, що одного з молодиків охоронці кордону затримують вже вдруге, про що обов’язково буде повідомлено в суді. А 6 тисяч пачок безакцизних сигарет буде передано представникам ДФС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси