(ВІДЕО)На Волині прикордонники затримали трьох українців під час переправлення 7 коней до Білорусі

НАЗАД
29 сiчня 2017 10:33

Учора вночі прикордонники відділу «Піща» Луцького загону запобігли незаконному переміщенню коней через державний кордон із України до Білорусі поза пунктом пропуску.

Учора вночі прикордонники відділу «Піща» Луцького загону запобігли незаконному переміщенню коней через державний кордон із України до Білорусі поза пунктом пропуску.

Оперативну інформацію про можливе порушення кордону з метою незаконного переміщення худоби напередодні отримали співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства.  Даний напрямок був посилений додатковими прикордонними нарядами. В результаті, близько 2-ї години ночі було виявлено вантажний автомобіль з кіньми та легковик, яким місцевий мешканець їх супроводжував. Троє осіб підвезли у прикордоння у спеціальній вантажівці для перевезення худоби 7 коней та планували далі  пішки, щоб не привертати уваги, перевести коней через кордон з метою реалізації в сусідній країні. Однак їхня оборудка не вдалася -  порушники були затримані охоронцями кордону. 

Наразі затриманих громадян України за спробу незаконного перетинання державного кордону очікує розгляд адміністративної справи в суді. Також встановлюється коло всіх причетних до протиправної діяльності осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси