На Волині прикордонники затримали контрабандиста, який перед пунктом пропуску скинув із поїзда ящики з сигаретами

НАЗАД
19 липня 2017 12:36

Цієї ночі охоронці кордону в межах відділу «Тур» Луцького прикордонного загону відпрацювали інформацію, отриману напередодні від оперативно-розшукових прикордонних підрозділів, про можливу протиправну діяльність окремих пасажирів дизель-потяга «Хотислав –

Підрозділами Держприкордонслужби України продовжується нарощення зусиль з протидії протиправній діяльності на державному кордоні, в тому числі виявлення нових способів та спроб незаконного переміщення товарів.

Так, цієї ночі охоронці кордону в межах відділу «Тур» Луцького прикордонного загону відпрацювали інформацію, отриману напередодні від оперативно-розшукових прикордонних підрозділів, про можливу протиправну діяльність окремих пасажирів дизель-потяга «Хотислав – Ковель», що прямував із Білорусі в Україну.

Близько 3-ї години ночі під час перевірки місцевості, що прилягає до залізничної колії між державним кордоном та станцією, прикордонний патруль спільно з оперативниками виявив громадянина, який збирав розкидані вздовж колії ящики з сигаретами. Як було встановлено, 20-річний житель Ковеля придбав сигарети в сусідній Білорусі та за 1,5 км до прикордонної станції на ходу викинув із дизеля 9 ящиків тютюнових виробів. В подальшому, оформившись встановленим порядком на в’їзд в Україну, повернувся за ними пішки.

Наразі прикордонниками направлено повідомлення до районного відділу Нацполіції про виявлення кримінального правопорушення за ст. 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Громадянина разом з майже 4,5 тисячами пачок з білоруськими акцизними марками передано до Національної поліції. Планується внесення відомостей до ЄРДР. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси