На Волині прикордонники викрили чергову оборудку тютюнових контрабандистів

НАЗАД
04 липня 2017 14:25

Прикордонне відомство продовжує проводити системні заходи, направленні на протидію незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон.

Прикордонне відомство продовжує проводити системні заходи, направленні на протидію незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон.

Так, учора в рамках проведення спеціальних заходів «Тютюн» та операції «Кордон-2017» прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону відпрацьовували наявну інформацію оперативних прикордонних підрозділів, в результаті якої поблизу державного кордону було виявлено двох осіб, які побачивши охоронців кордону, вдались до втечі. На вимоги прикордонного наряду порушники не реагували, і тільки після попереджувальних пострілів у гору зупинились та були затримані. Правопорушниками виявились 35-річні жителі прикордоння з Любомльського району, що на Волині.

Згодом, неподалік місця затримання осіб, службовий собака вивів прикордонний наряд на викопану у землі та прикидану гіллям схованку, в якій знаходилось 12 ящиків сигарет, замотаних в чорний поліетилен та підготовлених для переправлення через річку Західний Буг. Також в схованці було виявлено радіостанцію та дерев’яну кладку, за допомогою якої правопорушники, не залишаючи слідів, перетнули контрольно-слідову смугу.

Наразі 6 тисяч пачок тютюнових виробів та радіостанцію вилучено, на порушників прикордонного законодавства складені адміністративні матеріали з подальшим направленням до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси