На Волині прикордонники виявили порушників у рейсових автобусах

НАЗАД
19 березня 2013 12:20

 

Прикордонники Луцького  загону в пункті пропуску «Ягодин-авто» затримали українку, яка намагалась перетнути кордон по фальшивому паспорту.

 

Прикордонники Луцького  загону в пункті пропуску «Ягодин-авто» затримали українку, яка намагалась перетнути кордон по фальшивому паспорту.

Під час прикордонного контролю одна з пасажирок рейсового автобуса «Кельн -Чернігів» представила наряду по перевірці документів паспорт громадянки Литви. У прикордонного наряду відразу виникли сумніви  щодо його дійсності.  В результаті подальшої перевірки було встановлено, що паспортний блок розшивався та здійснювалась заміна інформаційної сторінки на пред’явника. Правопорушниця зізналась, що насправді є жителькою Києва і що після закінчення терміну дії свого українського паспорта купила інший, за 500 доларів США, у двох громадянок Литви, з якими познайомилася в Німеччині.

Крім того, прикордонники Луцького загону у цьому ж пункті пропуску в  рейсовому автобусі «Київ-Варшава» виявили ще одного порушника - громадянина Ірану. Він намагався перетнути державний кордон по підробленому паспорту громадянина Туреччини. Чоловік повідомив, що придбав документ у незнайомих людей в одному з кафе у Стамбулі за 5,5 тисяч доларів та прямував у Прагу з метою працевлаштування. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси