На Волині прикордонники виявили сигарети та мінеральні добрива

НАЗАД
25 вересня 2013 13:06

Під час перевірки державного кордону прикордонники Луцького загону виявили доріжку слідів двох невідомих осіб. Згодом неподалік від річки Західний Буг в кущах правоохоронці виявили 8 ящиків з тютюновими ви

Під час перевірки державного кордону прикордонники Луцького загону виявили доріжку слідів двох невідомих осіб. Згодом неподалік від річки Західний Буг в кущах правоохоронці виявили 8 ящиків з тютюновими виробами.  Під час здійснення пошуку правопорушників неподалік було затримано двох 19-річних місцевих мешканців без документів, які за попередніми даними намагались переправити цигарки до Польщі.  Відносно затриманих складені документи адміністративного провадження.

Ще трьох чоловіків без документів затримали цього ж дня прикордонники відділу «Піща» Луцького загону. Порушників, які прямували з Білорусі прикордонники зупинили за кілька метрів від держрубежу. З собою чоловіки, зі слів українці  несли 145 літрів та 20 кілограм мінеральних добрив. Товар було вилучено, а затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для встановлення обставин та складання адміністративних документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси