На Вінниччині знову виявили майже 200 метрів трубопроводу

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:15

Другий поспіль трубопровід виявили протягом тижня прикордонники відділу «Бронниця» Могилів-Подільського загону спільно з військовослужбовцями відділу спеціальних дій на воді Одеського з

Другий поспіль трубопровід виявили протягом тижня прикордонники відділу «Бронниця» Могилів-Подільського загону спільно з військовослужбовцями відділу спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони.

Металевий трос та прикріплений до нього пластиковий шланг правоохоронці знайшли під час перевірки берегової відмілини Дністра. У ході подальшого огляду було встановлено, що шланг діаметром 32-мм та довжиною в 196 метрів був прокладений по діагоналі від українського до молдовського берега. Цікавим є той факт, що знайшли його за 150 метрів від місця, де у вівторок виявили 230-метровий трубопровід. Порушники очевидно сподівались, що охоронці кордону вже не так пильно перевірятимуть цю ділянку.

Про дане правопорушення українські прикордонники повідомили своїх молдовських колег, спільний наряд з якими здійснив демонтаж виявленої конструкції. Наразі трубопровід передано представникам  Міндоходів у Вінницькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси