(ВІДЕО)На Вінниччині прикордонники та співробітники фіскальної служби завадили переміщенню через Дністер 4,4 тонн спирту

НАЗАД
15 червня 2017 11:39

Як уже повідомлялося, учора на світанку спільний наряд прикордонників відділу «Лядова» Могилів-Подільського загону разом з представниками фіскальної служби за 200 метрів від берегової смуги річки Дністер виявив 4 автомобілі, в яких знаходилось пластикові

Як уже повідомлялося, учора на світанку спільний наряд прикордонників відділу «Лядова» Могилів-Подільського загону разом з представниками фіскальної служби за 200 метрів від берегової смуги річки Дністер виявив 4 автомобілі, в яких знаходилось пластикові ємкості зі спиртом.

У одній з автівок прикордонники Могилів-Подільського загону та митники виявили також 2-містний гумовий човен, пластмасовий трубопровід та мотузки. Усе це свідчило про підготовку до незаконного переміщення спирту через кордон.

Неподалік місця виявлення транспортних засобів також затримано чотирьох чоловіків - мешканців прикордонних сіл Юрківці та Серебрія, причетних до протиправної оборудки. 

Продовжуючи огляд лінії кордону, охоронці виявили ще одне авто - легковик «Фольскваген», поруч якого знаходились пластиковий шланг, прикріплений до металевого тросу та кілька пустих 20-літрових ємкостей. Крім того, неподалік було виявлено ще близько 2 тонн спирту у пластикових ємностях.

Всього за результатами пошуків було виявлено 4460 літрів спирту (71 ємність по 200 літрів та 9 ємностей по 20 літрів рідини).

Також українські прикордонники разом з молдовськими колегами на гумовому човні провели спільний моніторинг кордону по р.Дністер та виявили ознаки протиправної діяльності з обох боків. На суміжній стороні виявлено змотаний чорний поліетиленовий шланг з характерним запахом спирту та металеву лебідку.  

Наразі на затриманих осіб складені відповідні документи. На місці виявлення контрабандної оборудки працювала слідча група ДФС та Нацполіції. Транспортні засоби з вантажем вилучені співробітниками ДФС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси