На українсько-угорському кордоні прикордонники виявили автівку, яку викрали у Португалії

НАЗАД
13 сiчня 2017 10:44

Автомобіль «Мерседес», який знаходився в розшуку виявили вчора в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону. Під час перевірки транспортного засобу, який прямував до Угорщини спрацювала база даних Інтерполу.

Автомобіль «Мерседес», який знаходився в розшуку  виявили вчора в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону. Під час перевірки транспортного засобу, який прямував до Угорщини спрацювала база даних Інтерполу. За попередніми даними автівка була викрадена у Португалії у 2015 році. За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції.

Ще два транспортних засоби з невідповідними  номерами  кузовів прикордонники Сумського  зупинили  вчора  в пунктах пропуску «Юнаківка» та «Катеринівка». Здійснюючи перевірку двох автомобілів  марки «Опель», які прямували до Росії співробітники Держприкордонслужби  виявили невідповідність номерів кузовів  з даними зазначеними в реєстраційних документах. Транспортні засоби та водіїв, громадян України передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси