На українсько-молдовському кордоні затримали чоловіка та жінку з трамадолом і зброєю

НАЗАД
24 грудня 2016 11:46

В пункті пропуску «Мамалига», що на українсько-молдовському кордоні співробітниками Держприкордонслужби та фіскальної служби у взаємодії з підрозділами Національної поліції та СБУ було виявлено 45 ампул трамадолу.

Вчора в пункті пропуску «Мамалига», що на українсько-молдовському кордоні співробітниками Держприкордонслужби та фіскальної служби у взаємодії з підрозділами Національної поліції та СБУ було виявлено 45 ампул трамадолу.

Їх намагалися переправити в Україну громадянин Молдови та наша співвітчизниця. Вони перетинали кордон автомобілем «Шкода» молдовської реєстрації. Під час перевірки ампули знайшли в одязі та серед речей чоловіка і жінки. Крім того, в чоловіка охоронці кордону виявили травматичний пістолета та 5 набоїв до нього.

Даних осіб з виявленими речами передали взаємодіючим правоохоронним органам в Чернівецькій області. Також направлено повідомлення, для внесення до ЄРДР, про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси