На Сумщині зупинили «Mercedes» та затримали вантаж аксесуарів до телефонів

НАЗАД
22 травня 2014 11:42

Українця, який виїжджав учора до сусідньої Росії, довелось зупинити в пункті пропуску «Бачівськ». Під час здійснення перевірки пасажирського мікроавтобуса «Mercedes»

Українця, який виїжджав учора до сусідньої Росії, довелось зупинити в пункті пропуску «Бачівськ».

Під час здійснення перевірки пасажирського мікроавтобуса «Mercedes» прикордонники Сумського загону та працівники митниці виявили невідповідність номеру кузова автівки з реєстраційними документами. Транспортний засіб 2003 року випуску переданий співробітникам відділення ДАІ міста Глухова для проведення відповідних заходів. Стосовно водія складені адміністративні документи.

Крім того учора на ділянці відділу «Середина-Буда» прикордонники Сумського загону затримали громадянина України з товарами народного споживання. Чоловіка зупинили за декілька метрів від держрубежу між українським селом Хлібороб та російським Горожанка. Житель прикордоння ніс дві сумки з чохлами до мобільних телефонів загальною кількістю 800 штук.За спробу незаконного перетинання державного кордону України 30-річному чоловіку доведеться відповідати у суді. Товар встановленим порядком передано до митниці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси