На Сумщині затримали «УАЗ» завантажений товарами народного споживання

НАЗАД
09 вересня 2013 14:04

Автомобіль «УАЗ» з вантажем товарів народного споживання затримала оперативна група від мобільної застави «Суми». Транспортний засіб виявили за кількасот метрів від

Автомобіль «УАЗ» з вантажем товарів народного споживання затримала оперативна група від мобільної застави «Суми». Транспортний засіб виявили за кількасот метрів від держрубежу неподалік населеного пункту Нова Гута, що у Середино-Будському районі.

Про можливе порушення кордону з перевезенням товарів прикордонники дізналися завчасно. Перевіряючи інформацію правоохоронці неподалік від кордону знайшли автомобіль «УАЗ» без номерних знаків. Власника знахідки поблизу також не виявилося. В автомобілі знаходилися біодобавки та комплектуючі до комп’ютерної техніки. У ході пошукових дій неподалік прикордонники помітили ще один «УАЗ Хантер» проте вже української реєстрації. В ньому знаходилися українець та росіянин.

Наразі правоохоронці з’ясовують причетність даних громадян до здійснення протиправної діяльності на державному кордоні. Автомобіль УАЗ та виявлений в ньому вантаж передано відповідним контролюючим органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси