На Сумщині у росіянина вилучили «BMW»

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:09

Сьогодні вночі до пункту пропуску «Бачівськ», що у Сумській області, прибув автомобіль «BMW X5» 2010 року випуску. За кермом автівки в’їжджав до України гр

Сьогодні вночі до пункту пропуску «Бачівськ», що у Сумській області, прибув автомобіль «BMW X5» 2010 року випуску. За кермом автівки в’їжджав до України громадянин Росії.

Під час здійснення ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонники спільно з працівниками митниці виявили ознаки можливого внесення змін в ідентифікаційний номер кузову транспортного засобу. На це вказували сліди механічного втручання до номеру кузова. Крім цього, символи ідентифікаційного номера зроблені кустарним способом, а в районі номеру кузова нанесена фарба не заводського зразка.

Іномарку вилучили встановленим порядком та передали компетентним правоохоронним органам для проведення відповідних подальших перевірок.

Загалом з початку року в пунктах пропуску Сумської області прикордонники спільно з працівниками митниці виявили 69 автомобілів з підробленими і недійсними документами та із заміною номерів агрегатів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси