На Сумщині у росіянина вилучили набої та валюту

НАЗАД
28 сiчня 2013 14:52

 

Прикордонники ініціювали проведення ретельного огляду транспортного засобу. Під панеллю приладів автомобіля працівники пункту пропуску знайшли мисливські набої, капсули до м

 

Набої та значну кількість валюти знайшли в одному з пунктів пропуску на Сумщині співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці.

Громадяни Росії їхав в Україну автомобілем «Toyota Corolla» через пункт пропуску «Бачівськ» та спрямував автівку спрощеною смугою руху. Однак охоронці кордону мали попереднє повідомлення про те, що чоловік можливо спробує перевезти заборонені предмети. Саме тому прикордонники ініціювали проведення більш ретельного огляду транспортного засобу. У ході перевірки під панеллю приладів салону автомобіля працівники пункту пропуску знайшли 10 мисливських набоїв 16 мм калібру , споряджені сталевими кулями, та 2 упаковки капсулів до мисливських патронів по 150 штук кожна. Крім цього, було знайдено 20 тисяч євро та 20 тисяч російських рублів.

Виявлені набої, капсулі та валюту, еквівалент якої склав 225 тисяч гривень, а також автомобіль «Toyota Corolla» 2006 року випуску, вартістю близько 150 тисяч гривень, вилучили. На порушника складено відповідні процесуальні документи.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси