На Сумщині прикордонники виявили 800 кілограмів м’ясопродуктів

НАЗАД
29 жовтня 2014 13:12

У рамках активізації протидії контрабандній діяльності на державному кордоні прикордонники Сумського загону в черговий раз викрили спробу незаконного переміщення через держрубіж продуктів харчування. &

У рамках активізації протидії контрабандній діяльності на державному кордоні прикордонники Сумського загону в черговий раз викрили спробу незаконного переміщення через держрубіж продуктів харчування. Автомобіль «УАЗ», вщент запакований м’ясопродуктами, затримали учора ввечері на кордоні з Росією військовослужбовці відділу «Сопич» Сумського загону.

За допомогою тепловізора неподалік населеного пункту Баранівка прикордонний наряд виявив автомобіль «УАЗ», що слідував у бік кордону. Прикордонники відреагували відразу. Водій автомобіля, помітивши прикордонників, залишив транспортний засіб та вдався до втечі на російську територію.

Під час огляду автівки прикордонники виявили 70 ящиків з замороженими м’ясопродуктами загальною вагою близько 800 кілограмів. Виявлений вантаж разом з автомобілем української реєстрації вилучили. Проводяться заходи щодо пошуку осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси