На Сумщині винесено вирок громадянину, який намагався підкупити офіцера-прикордонника

НАЗАД
04 червня 2017 11:30

На Сумщині Краснопільським районним судом винесено вирок відносно громадянина України за вчинення ним кримінального правопорушення – злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального

На Сумщині Краснопільським районним судом винесено вирок відносно громадянина України за вчинення ним кримінального правопорушення – злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.  

Нагадаємо, що нещодавно у смт. Краснопілля Сумської області за повідомленням співробітників внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства, в рамках кримінального провадження за ст. 369 КК України, охоронцями кордону спільно з ВБКОЗ УСБУ в Сумській області та прокуратурою під час спроби передачі коштів в розмірі 150 доларів США затримано 34-річного правопорушника - місцевого жителя Сумщини.

Останній намагався дати хабар офіцеру-прикордоннику з метою подальшого уникнення від процедури контролю перетинання ним державного кордону України поза межами пунктів пропуску, а також за не притягнення його до відповідальності за незаконне перетинання державного кордону України й переміщення товарів народного споживання поза прикордонним та іншими видами контролю.

Дослідивши матеріали справи та допитавши учасників судового провадження, суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і обвинуваченим громадянином, й призначив йому узгоджене покарання у виді штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 /десять тисяч двісті/ гривень.

 Наразі рішення суду набрало законної сили.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси