На Сумщині прикордонники затримали порушників державного кордону України

НАЗАД
22 липня 2017 09:48

Сьогодні вночі прикордонний наряд Сумського загону в 100 метрах від держрубежу поблизу населеного пункту Рясне Краснопільського району, що на Сумщині, затримав трьох порушників державного кордону України.

Сьогодні вночі прикордонний наряд Сумського загону в 100 метрах від держрубежу поблизу населеного пункту Рясне Краснопільського району, що на Сумщині, затримав трьох порушників державного кордону України. Усі троє чоловіків виявилися громадянами Російської Федерації, які незаконно перетнули українсько-російський кордон з території Росії на територію України в пішому порядку поза встановленими пунктами пропуску.

Як з’ясувалося в подальшому, 39-річний чоловік мав при собі військовий квиток, 27-річний – внутрішній паспорт громадянина РФ, а 15-річний – не мав при собі жодного документа, що посвідчує особу.

Наразі затриманих росіян доставлено до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційних заходів та складання необхідних процесуальних документів.

За незаконне перетинання державного кордону України на 27-річного росіянина складені матеріали за ст. 204-1 КУпАП, 39-річний чоловік затриманий до 3-х діб для встановлення особи, після чого за незаконне перетинання держкордону також буде притягнутий до адміністративної відповідальності. Що стосується неповнолітнього, то його встановленим порядком буде передано представникам служби у справах дітей Краснопільської райдержадміністрації для вжиття визначених законодавством відповідних заходів.

Варто зазначити, що всього з початку 2017 року прикордонниками Сумського загону затримано 196 порушників державного кордону, з них 16 нелегальних мігрантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси