На Сумщині прикордонники затримали біля кордону 2 громадян Азербайджану

НАЗАД
16 березня 2017 10:54

Двох громадян Азербайджану, які незаконно мали намір перетнути державний кордон, зупинили вчора прикордонники Сумського загону.

Двох громадян Азербайджану, які незаконно мали намір перетнути державний кордон, зупинили вчора прикордонники Сумського загону.

У ході реалізації інформації прикордонний патруль в безпосередній близькості від держрубежу, на напрямку між українським населеним пунктом Лукашівка та російським Козинка,  зупинив двох чоловіків. Затриманими виявились двоє громадян Азербайджану, які намагались незаконно потрапити до Росії. У ході проведення фільтраційних заходів охоронці кордону встановили, що 36-річному азербайджанцю заборонено в’їзд до Росії, а 32-річний – перевищив встановлений термін перебування в Україні.

Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України на обох правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали.

Також, як раніше повідомлялось, вчора вночі прикордонники відділу «Сопич» цього ж загону затримали двох громадян України та громадянина Узбекистану, які порушили державний кордон з боку Росії.

Стосовно затриманих прикордонники склали відповідні адміністративні матеріали та направили до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Всього з початку року прикордонники Сумського загону затримали понад 60 порушників державного кордону, з них 5 нелегальних мігрантів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси