На шляху до ЄС вагітну «нелегалку» прикордонники затримала вдруге

НАЗАД
23 травня 2014 11:54

Громадянку Сомалі минулої доби затримали прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону. Жінка мала намір потрапити до Словаччини у незаконний спосіб і при собі не мала жодного докуме

Громадянку Сомалі минулої доби затримали прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону. Жінка мала намір потрапити до Словаччини у незаконний спосіб і при собі не мала жодного документа, яким могла б посвідчити особу.

Як виявилось згодом, правопорушниця перебуває у передпологовому стані і, з її слів, може народити протягом найближчих двох тижнів.  До того ж з’ясувалося, що жінку за аналогічне правопорушення вже затримували на східному кордоні прикордонники Сумського загону 4 травня цього року. Тоді після затримання та розгляду справи у суді  дана громадянка звернулась до управління міграційної служби в місті Суми з метою отримання статусу біженця в Україні. З отриманням відповідної довідки жінка вирушила в бік західного кордону, щоб дістатись однієї з країн ЄС.

Після доправлення затриманої до Чопського загону, медичними працівниками було проведено її огляд. Скарг на здоров’я жінка не висловлювала. Рішення про відповідальність перед законом та її подальшу долю визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси