На Рівненщині під видом паперу виявили 533 ящики сигарет, які перевозили з Одеси

НАЗАД
30 сiчня 2014 15:08

У ході спільних дій прикордонників та співробітників МВС вдалося завадити спробі контрабанди значної кількості тютюнових виробів. Загалом було виявлено 533 ящики сигарет «Solange Menthol&raqu

У ході спільних дій прикордонників Луцького та Котовського загонів, співробітників УМВС у Волинській та Рівненській областях вдалося завадити спробі контрабанди значної кількості тютюнових виробів. Інформацію про можливі протиправні дії з переміщення сигарет вантажним транспортним засобом правоохоронці отримали завчасно.

В Рівненській області прикордонники та співробітники міліції зупинили автомобіль «МАН», яким керував наш співвітчизник. Він рухався з Одеси до Волинської області. Вантажний відсік був опломбований печаткою фірми вантажовідправника. За документами вантажівкою везли 1 тисячу ящиків паперу для ксерокопіювання, вартість якого становить майже 200 тисяч гривень. Проте власник вантажу не згодився представити правоохоронцям товар для перевірки. У зв’язку з цим було отримано ухвалу райсуду на право обшуку даного транспортного засобу.

Відкривши вантажівку спільна міжвідомча група здійснила огляд вантажу. Як результат в кузові було знайдено 533 ящики сигарет «Solange Menthol» білоруського виробництва без акцизу. Загалом в ящиках знаходилося більше 265 тисяч пачок тютюнових виробів.

В даний час автомобіль з сигаретами доставлено до райвідділу міліції та проводяться перевірочні заходи щодо встановлення причетних осіб до організації та переміщення сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси