На Одещині виявили канал незаконного переміщення до України тютюнових виробів

НАЗАД
20 серпня 2013 14:48

Прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону спільно з співробітниками Міністерства доходів і зборів України виявили два місця зберігання тю

Нещодавно, прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону спільно з співробітниками Міністерства доходів і зборів України виявили два місця зберігання тютюнових виробів російського та білоруського виробництва, що незаконно переміщувались з Придністров’я до України.

Прикордонниками було встановлено, що в українському населеному пункті Яковлівка у одному з приватних помешкань знаходиться значна кількість контрабандного тютюну. Під час перевірки з дозволу власника помешкання, прикордонники разом зі співробітниками  Міністерства доходів і зборів України виявили у гаражі 80 коробок з понад 41 тисячею пачок сигарет. Контрабандну продукцію, яку попередньо оцінено у 300 тисяч гривень, вилучено.

Згодом правоохоронцями було встановлено, що особи, які, можливо, причетні до протиправної діяльності на державному кордоні, а саме –розповсюдження на території України контрабандного тютюну, могли скористуватись послугами однією з служб доставки поштових відправлень у місті Роздільна Одеської області. 

В ході огляду та перевірки приміщень служби доставки співробітники Держприкордонслужби та Міністерства доходів і зборів виявили майже 59 тисяч пачок сигарет російського та білоруського виробництва. Тютюнові вироби вартістю понад  300 тисяч гривень теж вилучили.

З початку року прикордонниками Білгород-Дністровського загону спільно з іншими взаємодіючими органами було виявлено та вилучено понад  240 тисяч пачок контрабандних тютюнових виробів вартістю майже 1 мільйон 770 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси