На Одещині прикордонники зупинили «Фіат» з 30 ящиками сигарет

НАЗАД
15 листопада 2014 14:24

В Одеській області співробітники прикордонного відомства на ділянці відділу «Великокомарівка» затримали двох громадян Молдови з тютюновими виробами вартістю майже 115 тисяч гривень.<

Держприкордонслужба продовжує комплекс заходів з протидії злочинності на державному кордоні, відповідно до завдань,  визначених Президентом України. Так, вчора в Одеській області співробітники прикордонного відомства на ділянці відділу «Великокомарівка» затримали двох громадян Молдови з тютюновими виробами.  

Інформацію про можливе переміщення через кордон сигарет отримав дільничний інспектор прикордонної служби. На місце відразу вислали оперативну групу. Невдовзі на околиці населеного пункту Великоплоське охоронці кордону зупинили мікроавтобус «Фіат» молдовської реєстрації. В автівці, якою їхало двоє чоловіків, правоохоронці виявили 30 коробів сигарет. Жодних документів на тютюнові вироби вартістю майже 115 тисяч гривень у молдаван не було.

Наразі сигарети марок «Донской Табак», «Наша Марка», «Маршал» та «The king Silver» вилучено та передано представникам митниці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси