На Одещині прикордонники лише за добу виявили 19 тисяч пачок контрабандних сигарет

НАЗАД
28 серпня 2014 11:17

Під час перевірки державного кордону в районі Кучурганського лиману прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили на березі моторний човен. Під час огляду в ньому знаходились коробки з тютюновими ви

Вчора під час перевірки державного кордону в районі Кучурганського лиману прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили на березі моторний човен. Під час огляду в ньому знаходились коробки з тютюновими виробами білоруського та російського виробництва. Загалом було виявлено 12 тисяч пачок сигарет без акцизних марок. Конфіскат вартістю близько 165 тисяч гривень передали до податкової інспекції. Наразі проводяться заходи щодо пошуку власника даних сигарет.  

Ще близько 7 тисяч пачок сигарет виявили вчора на території приватного помешкання прикордонники Котовського загону спільно з працівниками податкової інспекції. Інформацію про знаходження сигарет в одному з населених пунктів Одеської області  прикордонники дізнались завчасно.  Під час перевірки у помешканні громадянина України було виявлено коробки з сигаретами грецького виробництва без акцизних марок. Зі слів господаря цигарки йому залишив невідомий для зберігання за винагороду. Сигарети  попередньою вартістю майже 85 тисяч гривень вилучили.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси