На Одещині у пункті пропуску правоохоронці виявили 5 підроблених страхових полісів на автомобілі

НАЗАД
23 вересня 2016 10:13

У пункті пропуску «Олексіївка» прикордонний наряд Подільського загону спільно з правоохоронцями у 3 громадян Молдови та 2 громадян України виявили страхові поліси з ознаками підробки.

 

На Одещині в ході реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби, прикордонники спільно зі співробітниками СБУ та Національної поліції виявили 5 підроблених страхових полісів на автомобілі. 

У пункті пропуску «Олексіївка» прикордонний наряд Подільського загону  спільно з правоохоронцями у 3 громадян Молдови та 2 громадян України виявили страхові поліси з ознаками підробки. Потрапити в нашу країну з фальшивими документам порушники намагалися на автомобілях «Фольксваген», «Форд», «Мерседес» та двох автомобілях «ВАЗ» молдовської реєстрації.

Наразі до Національної поліції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР інформації про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 Водіїв разом з автомобілями для подальшої перевірки передано співробітникам поліції в Одеській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси