(ВІДЕО) На Одещині співробітники Держприкордонслужби та СБУ запобігли переміщенню через кордон 33 ящиків сигарет

НАЗАД
30 березня 2017 10:44

Сьогодні вночі, в ході відпрацювання інформації співробітники оперативно-розшукового відділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України спільно зі співробітниками СБУ в Одеській області запобігли переміщенню через кордон великої кільк

Сьогодні вночі, в ході відпрацювання інформації співробітники оперативно-розшукового відділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України спільно зі співробітниками СБУ в Одеській області запобігли переміщенню через кордон великої кількості тютюнових виробів.

Спочатку правоохоронці за кілька метрів від лінії державного кордону затримали автомобіль «Мерседес Віто». Під час огляду мікроавтобуса, яким керував громадянин України, в салоні було виявлено 13 ящиків сигарет молдовського виробництва.

Неподалік від місця затримання правоохоронці виявили за 100 метрів від кордону ще один мікроавтобус - «Форд Транзит». Окрім іномарки, яка була без водія, також під час пошукових заходів прилеглої території прикордонники виявили ще 20 ящиків сигарет, прихованих неподалік.

На даний час  здійснюються заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності. Також проінформовано співробітників ДФС. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси