На Одещині прикордонники затримали «BMW», викрадене нещодавно у Нідерландах

НАЗАД
06 квiтня 2017 10:58

Прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили коштовний автомобіль «BMW-318D», який знаходився в міжнародному розшуку.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили коштовний автомобіль «BMW-318D», який знаходився в міжнародному розшуку.

Під час перевірки транспортного засобу 2015 року випуску, який прямував з України через пункт пропуску «Старокозаче», спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби встановили, що автівку нещодавно викрали у Нідерландах. Автомобілем керував 53-річний громадянин Молдови.

Наразі виявлене авто передано до Білгород-Дністровського відділу Нацполіції в Одеській області. По даному факту повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

 А на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Лужанка»  виявили два автомобілі чеської реєстрації з підробленими дорученнями на право керування. За кермом мікроавтобуса «Івеко» 2000 року випуску та автомобіля «Міцубіші» 2003 року випуску їхали двоє наших співвітчизників. Попередня сума оцінки вилучених та переданих до ДФС  авто склала майже 300 тисяч гривень.

Крім того, виїхати автомобілем «Форд» зі знищеним номером кузова намагався громадянин України, який прямував через пункт пропуску «Шегині». Проте на заваді його задуму стали прикордонники Мостиського загону, які виявили правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси