На Одещині прикордонники затримали 6 порушників кордону, одного з них за допомогою безпілотника

НАЗАД
08 листопада 2016 11:52

Шестеро порушників, одного з яких за допомогою квадрокоптера, виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону минулої доби на Одещині.

Шестеро порушників, одного з яких  за допомогою квадрокоптера, виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону минулої доби на Одещині.

Невідомого за допомогою безпілотника помітили на напрямку молдовського населеного пункту Первомайськ та українського Кучурган. Прикордонний наряд спинив порушника, який виявився громадянином України, за 50  від лінії кордону. Після складання амінпротоколів за  ст. 202, 204-1 КУпАП  справу скеровано до суду.

А ввечері прикордонний наряд відділу «Степанівка», в ході реалізації інформації оперативних підрозділів, за допомогою тепловізора на напрямку «Староандріяшівка (РМ) – Розалівка (Укр.)» виявив 3 порушників. За кілька десятків метрів від лінії кордону осіб, громадян Молдови, прикордонники затримали. Серед них було двоє неповнолітніх. Крім того, неподалік військовослужбовці затримали 2 наших співвітчизників, які їх очікували.

На порушників складено протоколи за  ст. 204-1 КУпАП, справи скеровано до суду. Неповнолітніх передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси