На Одещині прикордонники за допомогою безпілотника виявили 4 порушників кордону

НАЗАД
09 вересня 2016 09:40

Аби ефективно протидіяти правопорушенням, Держприкордонслужба в охороні державного кордону активно використовує новітні технічні засоби.

Аби ефективно протидіяти правопорушенням, Держприкордонслужба в охороні державного кордону активно використовує новітні технічні засоби. Так, учора прикордонники Котовського загону затримали громадянина Молдови, який, прямуючи до України, порушив державний кордон. Чоловіка наряд виявив на напрямку населеного пункту Тимкове за допомогою безпілотника, який використовується прикордонниками  під час здійснення моніторингу державного кордону.  Порушника було затримано та доставлено до відділу прикордонної служби для встановлення особи та складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Ще трьох порушників, також громадян Молдови, зупинили прикордонники Білгород-Дністровського загону. Використовуючи безпілотний літальний апарат прикордонники виявили трьох осіб, які поза пунктом базування вийшли на плавзасобах на Кучурганське водосховище. Прикордонники на прикордонному катері зупинили порушників та притягнули до адміністративної відповідальності.

Загалом за допомогою безпілотних літальних апаратів прикордонники Південного регіонального управління Держприкордонслужби з початку року затримали 25 порушників кордону. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси