На Львівщині затримали «Санґ Йонґ» 2011 року випуску

НАЗАД
03 лютого 2014 11:17

Учора на в'їзд в Україну через пункт пропуску «Смільниця» на прикордонно-митний контроль прибув легковий автомобіль марки «Санґ Йонґ» 2011 року випуску. Керу

Учора на в'їзд в Україну через пункт пропуску «Смільниця» на прикордонно-митний контроль прибув легковий автомобіль марки «Санґ Йонґ» 2011 року випуску.

Керував іномаркою 22-річний житель міста Чернівці. Явне хвилювання молодого чоловіка відразу помітили прикордонники Мостиського загону та ініціювали додатковий огляд. При подальшій перевірці правоохоронці виявили розбіжності номера кузова транспортного засобу та номера, вказаного у свідоцтві про реєстрацію автомобіля.

Наразі іномарку передано працівникам митниці для подальшого з’ясування обставин правопорушення та проведення експертизи. Крім того надіслано запит компетентним органам про перевірку факту можливого викрадення автомобіля в країнах Євросоюзу.

Загалом протягом минулого року за незаконне переміщення  через державний кордон вилучено 1068 автомобілів, з яких 10 автомобілів – як викрадені, 632 – з підробленими, недійсними а також номери агрегатів яких не відповідають записам у реєстраційних документах, та 426 - як засоби здійснення протиправної діяльності.  

Найбільше автомобілів було вилучено на кордоні з Росією (42%), Польщею (19%), Молдовою (13%), Румунією (10%), Угорщиною (7%), Білоруссю (4%), в пунктах пропуску для морського сполучення (3%) та Словаччиною (2%).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси