На Львівщині пройшли Європейські дні добросусідства

НАЗАД
29 серпня 2014 11:15

Нещодавно на ділянці Львівського прикордонного загону відбулися Європейські дні добросусідства «Кордон 835». Вони є результатом співпраці України та Польщі, які  щорічно проход

Нещодавно на ділянці Львівського прикордонного загону відбулися Європейські дні добросусідства «Кордон 835». Вони є результатом співпраці України та Польщі, які  щорічно проходять у різних місцях прикордоння.

Європейські дні добросусідства пройшли на українсько-польському кордоні поблизу прикордонного знаку за номером 835 вже в шостий раз вони. Як і в попередні роки, прикордонники Львівського загону взяли активну участь у  реалізації транскордонного проекту.

Цього року «Кордон 835» традиційно розпочався з побудови понтонного мосту, який з’єднав Україну і Польщу. Таким чином більшість учасників міжнародного заходу мали можливість перетнути кордон у тимчасово розгорнутих пунктах пропуску безпосередньо на самому кордоні. Загалом під час заходів кордон перетнули майже 600 громадян, а сам захід з боку України відвідало близько однієї тисячі чоловік.

Також вчора в церковне свято Успіня Пресвятої Богородиці, як зазвичай відбулися Європейські Дні Добросусідства на ділянці відділу прикордонної служби «Белз» Львівського загону. Це свято завжди вирізняється з-поміж інших, більш релігійним настроєм. Адже у цей день мешканці прикордоння та наші сусіди поляки мали можливість усі разом помолитися за мир в Україні. Це свято відвідало близько 350 чоловік.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси