На Львівщині та Сумщині прикордонники затримали 3 нелегальних мігрантів

НАЗАД
25 вересня 2017 09:38

На Львівщині, прикордонники отримали інформацію від місцевих жителів про рух невідомих осіб поблизу українсько-польського кордону. Для перевірки інформації прикордонники відділу «Шегині» негайно вирушили на пошуки.

Охоронці кордону Мостиського та Сумського прикордонних загонів виявили іноземців-порушників, які мали намір незаконно перетнути державний кордон.

Учора на Львівщині, співробітники прикордонного відомства отримали інформацію від місцевих жителів про рух невідомих осіб поблизу українсько-польського кордону. Для перевірки інформації прикордонники відділу «Шегині» негайно вирушили на пошуки. Невдовзі у прикордонні за 1000 метрів від сусідньої Польщі було виявлено двох громадян Туреччини без документів. Вони рухались у бік сусідньої країни  для нелегального перетину державного кордону.

А прикордонний патруль відділу «Середина-Буда» Сумського загону, неподалік від українсько-російського кордону, викрив громадянина Молдови, який також мав намір незаконно перетнути кордон. Наразі порушник затриманий.

На іноземців складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 та ч.2 ст. 204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону». Справи скеровані до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси