На Львівщині прикордонники зупинили трьох сирійців, серед яких була неповнолітня дитина

НАЗАД
13 квiтня 2017 10:19

Учора, в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону за наявною оперативною інформацією, за допомогою приладу нічного бачення виявили чоловіка та жінку, які мали намір незаконно пере

Державна прикордонна служба України продовжує проводити системні заходи щодо припинення протиправної діяльності на державному кордоні України, зокрема, що пов’язані з переправленням незаконних мігрантів до країн ЄС.

Так учора, в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону за наявною оперативною інформацією, за допомогою приладу нічного бачення виявили чоловіка та жінку, які мали намір незаконно перетнути державний кордон України з неповнолітньою дитиною.

Висунувшись одразу до вказаного місця здійснення правопорушення, прикордонники зупинили іноземців в 800 метрах від держрубежу. Документів у затриманих не було, але, з їх слів, з’ясувалося, що вони є громадянами Сирії та мали намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу. У небезпечну подорож іноземці взяли з собою дитину 2012 року народження.

Наразі 3 громадян Сирії охоронці кордону доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин та складання адміністративних документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси