На Луганщині затримали 3 українців, які намагалась переправити через кордон 2 іноземців

НАЗАД
28 квiтня 2017 08:54

На Луганщині співробітники Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками СБУ затримали групу осіб, які намагались потрапити до РФ.

На Луганщині співробітники Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками СБУ затримали групу осіб, які намагались потрапити до РФ.

Отриману від співробітників СБУ інформацію щодо можливого порушення державного кордону особами було реалізовано в ході спільних заходів представниками СБУ, Національної поліції та групою силової підтримки оперативного підрозділу Держприкордонслужби  учора вночі. Невідомих у кількості 5 осіб затримано в районі населеного пункту Багачка Луганської області за 200 метрів від державного кордону.

В ході проведення фільтраційно-перевірочних заходів встановлено, що троє із них, громадяни України, намагались незаконно переправити 2 іноземців, громадян Туреччини та Азербайджану, до сусідньої країни.  Варто зазначити, що в Україну іноземні громадяни прибули встановленим порядком.

Наразі на правопорушників складено протоколи за спробу порушення державного кордону, справи скеровано до суду. Крім того,  за даним фактом здійснюється кримінальне провадження за ознаками частини другої статті 332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб стосовно кількох осіб).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси