На кордоні прикордонники затримали порушників з Азербайджану

НАЗАД
02 травня 2017 10:41

Протягом доби на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби затримали 3 порушників з Азербайджану. Двох азербайджанців прикордонники спинили учора у Краснопільському районі на Сумщині, ще одного на Харківщині.

Протягом доби на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби затримали 3 порушників з Азербайджану.

Двох азербайджанців прикордонники спинили учора у Краснопільському районі на Сумщині. Їх затримали у ході реалізації інформації отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби. Група реагування Сумського загону, що негайно виїхала на місце, виявила порушників неподалік від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Степок та російським Реп’яхівка. Двоє громадян Азербайджану саме намагалися незаконно перетнути українсько-російський кордон поза встановленими пунктами пропуску.

У ході фільтраційних заходів охоронці кордону встановили, що 48 та 31-річному чоловікам заборонено в’їзд до Російської Федерації, і саме з цієї причини та у такий спосіб вони планували перетнути кордон.

Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України на обох правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали. Крім того, відносно іноземців винесене рішення про примусове повернення та заборонено в’їзд на території України строком на 3 роки кожному.

Ще одного громадянина Азербайджану прикордонники затримали на Харківщині. Його виявили пізно ввечері поблизу кордону неподалік населеного пункту Плетенівка. Документів при собі іноземець не мав. Наразі особа чоловіка встановлюється. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси