На кордоні «знайшлися» автомобілі викрадені в ЄС

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:51

Протягом минулого тижня, в рамках проведення міжнародної операції «Євро 2012», у пунктах пропуску на ділянці Білгород-Дністровського прикордонного загону було виявлено три автомобілі престижних марок.

Протягом минулого тижня, в рамках проведення міжнародної операції «Євро 2012», у пунктах пропуску на ділянці Білгород-Дністровського прикордонного загону було виявлено три автомобілі престижних марок. Всі вони знаходилися у розшуку в країнах Європейського Союзу.

Так співробітники Державної прикордонної служби України з працівниками митниці у співпраці з представниками Баварської кримінальної поліції в пункті пропуску «Старокозаче» виявили автомобіль «BMW X5» 2004 року випуску. Ще 2 автівки, «Mersedes E200» та «AUDI 100», затримали в пункті пропуску «Кучурган».

Всього протягом червня у пунктах пропуску розташованих на ділянці Білгород-Дністровського  прикордонного загону було затримано тринадцять автомобілів, які за результатами перевірки за базою Інтерполу, знаходилися у розшуку в країнах Європейського Союзу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси