На кордоні з Угорщиною вилучили 8 мотоциклів

НАЗАД
09 лютого 2015 08:38

Нещодавно наш співвітчизник, який прямував з Угорщини, спробував у незаконний спосіб доправити в Україну партію мотоциклів. Мікроавтобусом «Мерседес» чоловік повертався додому через пун

Нещодавно наш співвітчизник, який прямував з Угорщини, спробував у незаконний спосіб доправити в Україну партію мотоциклів.

Мікроавтобусом «Мерседес» чоловік повертався додому через пункту пропуску «Тиса». З прибуттям у пункт пропуску прикордонники Чопського загону встановленим порядком перевірили його документи, після чого перевірили транспортний засіб та вміст багажного відділення. В результаті проведення спільного огляду з працівниками митниці у мікроавтобусі було знайдено 8 частково розібраних мотоциклів, які були у використанні. Серед «залізних коней» працівники пункту пропуск виявили дві одиниці марки «HONDA», а також по одній моделі «YAMAHA», «KAWASAKI», «APRILIA», «HUSQVARNA», «SUZUKI» та «KTM». Усі виявлені мотоцикли, сума яких встановлюється, вилучили.

Також з метою перевірки мотоциклів на предмет перебування серед викрадених на території країн Євросоюзу на адресу Інтерполу правоохоронці направили відповідний запит.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси