На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали двох нелегальних мігрантів

НАЗАД
17 квiтня 2017 11:40

Учора, в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2017», прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримали двох нелегальних мігрантів, які намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною.

Учора, в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2017», прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримали двох нелегальних мігрантів,  які намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною.

Так, у ході реалізації оперативної інформації щодо ймовірного порушення державного кордону, прикордонним нарядом за допомогою тепловізійного комплексу було зафіксовано рух двох невідомих осіб в бік держрубежу.

На відстані 70 метрів від українсько-угорського кордону прикордонники зупинили нелегальних мандрівників, один з яких саме намагався подолати загороджувальний паркан. Документів затримані при собі не мали, але повідомили, що є громадянами Алжиру.

Для проведення фільтраційних заходів та складання протоколів про адміністративні правопорушення іноземців доставлено до відділу прикордонної служби «Лужанка». Наразі проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до організації незаконної подорожі нелегалів.      

Подальшу долю мандрівників та правову оцінку їх діям визначатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси