На кордоні з Росією та Молдовою прикордонники виявили дві іномарки з підробленими номерами

НАЗАД
17 липня 2017 09:53

Два автомобілі із невідповідними номерами кузовів виявили учора прикордонники Сумського та Подільського загонів на державному кордоні.

Два автомобілі із невідповідними номерами кузовів виявили учора прикордонники Сумського та Подільського загонів на державному кордоні.

У пункті пропуску «Бачівськ» під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів автомобіля «Renault» 2003 року випуску прикордонний наряд виявив невідповідність номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію автомобіля.  За кермом автівки прямував з території Росії наш співвітчизник.

Крім того, на Одещині, в пункті пропуску «Йосипівка», на в’їзд в Україну прикордонники Подільського загону зафіксували підроблений номер кузова автомобіля «Ford» 1995 року випуску молдовської реєстрації.  Іномаркою їхав громадянин Молдови.

Наразі на водіїв складені адміністративні матеріали за ст. 121-1 (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) КУпАП.

Транспортні засоби встановленим порядком передали співробітникам поліції для проведення відповідних подальших перевірок.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси