На кордоні з Росією визначили пункт пропуску для здійснення спільного контролю

НАЗАД
05 грудня 2013 15:02

4 грудня 2013 року Урядом схвалено Протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про визначення пункту пропуску через українсько-російський державний кордон «Куйбишево&a

4 грудня 2013 року Урядом схвалено Протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про визначення пункту пропуску через українсько-російський державний кордон «Куйбишево» для здійснення спільного контролю контрольними органами.

Інфраструктуру пункту пропуску «Куйбишево», яка необхідна для здійснення пропускних операцій контрольними органами обох держав, створено на території Російської Федерації.

Нагадаємо, що 4 грудня минулого року набрала чинності Угода між Урядами України та Російської Федерації про співробітництво під час здійснення спільного контролю осіб, транспортних засобів і товарів на українсько-російському державному кордоні, яка була підписана 18 жовтня 2011 року в Донецьку. Нею передбачається, що місця та обсяги, в яких контрольні органи будуть здійснювати контроль, повинні визначатися на підставі окремих письмових домовленостей.

На виконання доручень Президента України та Уряду Адміністрацією Державної прикордонної служби було розроблено проект міжурядового Протоколу, яким передбачається здійснення спільного контролю в пункті пропуску «Куйбишево».

Схвалений Урядом 4 грудня 2013 року відповідний Протокол уповноважений підписати Голова Державної прикордонної служби Микола Литвин.

 

Фото з сайту www.rosgranstroy.ru

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси