На кордоні з Польщею у паливних брикетах знову виявили сигарети

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:55

На кордоні з Польщею протягом останнього часу спостерігається суттєва активізація спроб незаконного переміщення тютюнових виробів з України.

На кордоні з Польщею протягом останнього часу спостерігається суттєва активізація спроб незаконного переміщення тютюнових виробів з України. Так, учора в пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині, з України виїжджав вантажний автомобіль «Рено» під керуванням нашого співвітчизника. Прикордонники ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу, у ході якого спільна оглядова група серед вантажу паливних брикетів знайшла приховані 1200 блоків з тютюновими виробами.

На порушника склали відповідні процесуальні документи, а його контрабандний товар у кількості 12 тисяч пачок сигарет «Jin Ling» та «Classic» оцінили в майже 93 тисячі гривень.

Нагадаємо, що нещодавно у цьому ж пункті пропуску прикордонно-митна оглядова група  виявляла та вилучила 1001 блок сигарет марки «Jin Ling» без акцизних марок. Контрабандний тютюн перевозив так само серед вантажу паливних брикетів з деревної тирси громадянин України у   вантажному автомобілі «Рено».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси